August 3, 2021

Vyberte si osobnosť alebo tím Learn & Lead

Vyberte si osobnosť alebo tím Learn & Lead

Teším sa, že sme dokončili zoznam ľudí a tímov nominovaných do Learn & Lead Awards 2021. Celkovo 34 ľudí prijalo nominácie do jednotlivých kategórií, ako sú: študent Learn & Lead, učiteľ/lektor, líder, vývojár, manažér školy a osobnosť. Čo sa týka tímových kategórií, máme 10 nominovaných v dvoch sekciách: Learn & Lead škola a tím. Naši kandidáti pochádzajú z trinástich krajín, ako napríklad Francúzsko, Lotyšsko, Poľsko, Chorvátsko, India, Írsko, Anglicko, Škótsko, Litva, Severné Macedónsko, Slovinsko, Česko a Slovensko.

Aby sme ich predstavili podrobnejšie, mnohí z týchto nominovaných jednotlivcov a tímov vytvorili svoju osobnú vizitku, buď video, alebo plagát. Môžete si ohmatať a prečítať alebo pozrieť, čo môžu títo výnimoční ľudia a tímy povedať o svojom spojení s Learn & Lead, o svojich skúsenostiach, ako aj o získaných poznatkoch. Môžete si vypočuť rôzne národnosti, ktoré sa podelia o svoju cestu a skúsenosti s Learn & Lead.

V mesiacoch Júl, Augusta September si môžete prečítať a pozrieť ich profily na facebooku Learn & Lead alebo Learn & Lead LinkedIn účte. Všetky videá sú k dispozícií aj na Youtube kanáli Learn & Lead.

·        Ako si vybrať svoju osobnosť alebo tím Learn & Lead?

Každý si môže vybrať svojho kandidáta jednoducho, stačí vyplníť google formúlár – The Learn & Lead Awards 2021.

·        Kedy sa dozviem, či môj kandidát vyhral?

V utorok 19. októbra 2021 sa od 19.30 do 21.00 hod. (SEČ) uskutoční online odovzdávanie cien Learn & Lead Awards. Odkaz na registráciu na stretnutie na platforme ZOOM nájdete tu. Zaregistrujte sa pred týmto podujatím a zabezpečte si svoje miesto už teraz! Toto podujatie je pre všetkých fanúšikov a priateľov Learn & Lead bezplatné.

·        Čo môžem vyhrať, ak sa zúčastním v oceňovaní?

Každý, kto sa zúčastní online odovdzávania a zahlasoval za svojich kandidátov v Learn& Lead Awards 2021, bude mať šancu vyhrať nasledujúce ceny: 3. cena - kolekcia kníh, 2. cena - 5 hodín individuálneho online jazykového vzdelávania, 1. cena - 5 hodín poradenstva Learn & Lead.

V súčasnosti je Learn & Lead súčasťou viacerých organizácií, ktoré si osvojili jeho nástroje a stali sa súčasťou medzinárodnej siete Learn & Lead. S hrdosťou môžeme povedať, že počas rokov existencie Learn & Lead sme sa učili spolu s ďalšími skvelými odborníkmi, ktorí formovali našu víziu a pomohli nám dostať sa na miesto, kde sme dnes. Sme presvedčení o prínose, ktorý Learn & Lead prináša svetu.

Sme zmenou, ktorú chceme vidieť vo svete vzdelávania, a neustále rastieme, rozvíjame sa a pracujeme na lepšej perspektíve a zamestnateľnosti odborných školiteľov, učiteľov a manažérov.

Veríme, že to bude veľký úspech všetkých tých z vás, ktorí ste boli súčasťou dobrodružstva Learn & Lead a ste pripravení ho podporovať aj v budúcnosti.

S úctou,

Jana Chynoradská

Pokračujte v čítaní

Náš newsletter

Aktuálne informácie o produktoch, podujatiach ako aj tipy pre osobnostný, kariérny a organizačný rozvoj

Moderné riešenia pre moderné organizácie