January 10, 2024

Prečo by sa vaše dieťa malo zapísať na kurzy angličtiny v Harmony Academy?

Prezenčnú výučbu angličtiny pre deti aktuálne realizuje v priestoroch Základnej školy v Bielom Kostole. Takmer 500% nárast v počet žiakov oproti roku 2022/23 nám naznačuje možný opakujúci sa scenár z rokov 2003/4, kedy sme u nás začali písať úspešnú históriu detských kurzov angličtiny. Po Covidovej prestávke a úplnej absencii prezenčného vyučovania pre deti počas takmer dvoch rokov sme späť. Bez veľkej kampane, ale o to viac s vynikajúcim prístupom a kvalitou vzdelávania sa presadzujeme v radoch najmenších žiakov.

Lektorkou a garantkou kurzov je Jana Chynoradská, ktorá nám v tejto súvislosti povedala:

Byť v triede s deťmi je opäť a zas niečo výnimočné. Máme útulnú a profesionálne vybavenú učebňu v priestoroch novej ZŠ v Bielom Kostole a podporu okolia. Spolupracujeme s vedením tejto ZŠ ako aj obcou a sme veľmi vďační za ich prístup a ochotu v šírení našej ponuky vzdelávania. Zatiaľ čo v minulom roku sme otvorili iba jednu triedu, tento rok ich máme rovno štyri. Deti sa tešia, bavia, učia s ľahkosťou a radosťou a to je pre nás tá najlepšia odozva. Sú šikovní, vnímaví a zapálení pre angličtinu, tak ako my, ich lektori.

V dnešnej globalizovanej spoločnosti je znalosť angličtiny viac než len výhodou - je to nevyhnutnosť. Aby sme vaše deti pripravili na úspešnú budúcnosť v medzinárodnom prostredí, ponúkame kurzy Academy Stars, ktoré sú prispôsobené potrebám a záujmom vašich detí. Tu je niekoľko dôvodov, prečo by sa vaše dieťa malo stať členom našej akadémie.

1. Individuálny prístup k vašim deťom

V Harmony Junior Academy venujeme každému dieťaťu individuálnu starostlivosť. Naše kurzy sú navrhnuté tak, aby zodpovedali špecifickým potrebám a záujmom každého študenta. Naši kvalifikovaní lektori sú zameraní na poskytnutie osobného prístupu, ktorý podporuje rast a rozvoj každého dieťaťa.

2. Rozvoj komunikačných zručností

V dnešnom svete je schopnosť efektívne komunikovať v angličtine kľúčová. Naše kurzy sú zamerané nielen na učenie gramatiky a slovnej zásoby, ale aj na rozvoj komunikačných schopností. Vďaka našim inovatívnym učebným metódam sa vaše deti naučia angličtinu intuitívne a zábavnou formou.

3. Priateľská atmosféra a zábavné hodiny

V Harmony Junior Academy veríme, že učenie by malo byť zábavné. Naše hodiny sú plné aktívnych hier, pesničiek a riekaniek, ktoré podporujú učenie sa angličtiny v priateľskej a podporujúcej atmosfére. Dieťa sa tak necíti ako v bežnej škole na vyučovacej hodine, ale bude sa u nás cítiť ako doma.

4. Podpora kreativity a záujmu o jazyk

Naše programy sú navrhnuté tak, aby podporovali kreativitu a záujem o angličtinu od skorého veku. S našimi lekciami angličtiny má vaše dieťa príležitosť hlboko sa ponoriť do jazyka a získať trvalú lásku k učeniu sa.

5. Kvalitná investícia do budúcnosti

Zapísanie sa na kurzy v Harmony Junior Academy je nielen investíciou do vzdelania vašich detí, ale aj do ich budúcej kariéry a životných príležitostí. Za dostupnú cenu 249€ ponúkame 24 hodín kvalitného vzdelania a zábavy, ktoré vaše deti ocenia na celý život. Pri nástupe počas kurzu máte možnosť získať zvýhodnenú cenu.

Nečakajte a nechajte vaše deti začať svoju vzdelávaciu cestu v Harmony Junior Academy. Sme tu, aby sme podporili ich rast, rozvoj a prípravu na úspešnú budúcnosť v globálnom svete.

Registrujte sa ešte dnes a dajte svojim deťom dar, ktorý bude mať vplyv na ich celý život.

Všetky aktuálne kurzy sa realizujú v PONDELOK, vedie ich Jana Chynoradská a rozpis podľa veku a úrovne je nasledovný:

  • Kurz pre prvákov na úrovni A1 sa vyučuje v čase od 13,30 do 14,15 hod.
  • Kurz pre druhákov na úrovni A1 sa vyučuje v čase od 14,20 do 15,05 hod.
  • Kurz pre 12 - 15 ročné deti na úrovni B1 sa vyučuje v čase od 15,30 do 16,15 hod.
  • Kurz pre 7 - 10 ročné deti na úrovni A2 sa vyučuje v čase od 16,20 - 17,05 hod.

V každom kurze máme ešte voľné miesta, kam môžete prihlásiť svoje dieťa.

Ponúkané zľavy sú:

  • žiaci, ktorí navštevujú Základnú školu v Bielom Kostole - 50% zľava
  • deti zamestnancov spoločnosti Stellantis a Wienerberger - 15% zľava
  • súrodenecká zľava - 10%

V prípade možných otázok sa neváhajte obrátiť priamo na Jaroslava Chynoradského, jaro@harmony.sk alebo 0907 786 197. Rád vám zodpovie všetky otázky a pomôže vám s výberom vhodného kurzu pre vaše dieťa.

Tešíme sa na vás!

Pokračujte v čítaní

Náš newsletter

Aktuálne informácie o produktoch, podujatiach ako aj tipy pre osobnostný, kariérny a organizačný rozvoj

Moderné riešenia pre moderné organizácie