October 18, 2022

Spoznaj sám seba a buď v pohode. Záleží nám na každom z vás.

Aj originálne texty s relaxačnou hudbou sú súčasťou personalizovaného učenia „English Well-being with Jana“, čím sme dosiahli dokonalé spojenie pre každého, kto hľadá čas pre seba, inšpiráciu a nádej v lepší zajtrajšok.

Kto by nepoznal klišé formulku „si v pohode“? Na pracovisku, v kancelárii, v škole, nech sme kdekoľvek, takmer dennodenne si u nás kamarát, kolega či blízky príbuzný chce overiť, či sme v poriadku.

V momente, keď nás opúšťa pohoda, naše vnútorné ja začne bojovať s vonkajším svetom. Ale predovšetkým so sebou samým. Ak prestanem veriť sám sebe, okamžite prestávam veriť svojmu okoliu. Ak si nevážim sám seba, prečo by som si mal vážiť druhých. Začnime od seba. Prinavráťme si sebaúctu, zlepšime si svoj život..

V škole sa nám rúca svet, niektoré predmety sa nám stavajú chrbtom, vzťahy so spolužiakmi i učiteľmi sú kostrbaté...

V zamestnaní nás komandujú kolegovia, za chrbtom nám stojí nedočkavo šéf, naháňajú nás zo všemožných oddelení s „deadlajnami“, kávu pijeme spravidla studenú, dennodenne nás oblieva studený pot, od pondelka do piatka prežívame muky na mieste, ktoré nás živí, ktoré nám má zabezpečiť pokojný rodinný život. Pokoj. O tom sme už dávno nič nepočuli... Zažili som ho vôbec niekedy na pracovisku či v škole? Inak všetko stíhame, všetko zvládame, pripomíname stroje vo výrobnej firme, len sme si prestali vážiť samého seba, veriť samému sebe... Podstatou na pracovisku sa nám stal blok s menom strach, ktorý nás neustále prenasleduje... Porady, ktorých sme hlavnou postavou nezvládame, lebo síce ovládame cudzí jazyk, len máme strach z chýb...

Našli ste sa v niektorých tvrdeniach? Ak len jedno z nich vám naozaj „sadlo“, ste správne na tejto stránke.

Nikdy ste nepočuli o personalizovaných kurzoch šitých na mieru? Že všade naokolo sa stretávate len s tradičnou výučbou, zameranou na obsah a vyučujúceho a vy už nemáte chuť hľadať niečo nové, iné, vlastne viac neveríte, že môže po svete chodiť lektor, ktorý vám pomôže porozumieť vám samým, pochopiť seba samého.

Naši lektori vám pomôžu nájsť vaše silné stránky, inšpirovať a podporiť vás. Správať sa k vám priateľsky a bez moralizovania. Budú vás viesť moderným rozvojovým kurzom, pomôžu vám vstať, ak sa cítite byť na zemi, podajú vám obväz, ak už vaše kolená okupujú niekoľkoročné chrasty strachu, obáv a duševného nepokoja. Pomôžu vám najprv niesť vaše bremeno, až vás ho nakoniec zbavia úplne. Pomôžu vám získať vaše stratené sebavedomie naspäť, nájsť samého seba, a tým sa pozdvihne aj váš profesijný život. Moderným, no vždy ľudským spôsobom vo vás prebudia bojovníka, ktorý zamkne strach do zásuvky. Nedokážu vás zbaviť prekážok v živote, škole a zamestnaní, no pomôžu vám preniesť sa cez ne a ponaučiť sa z nich. Komunikácia v cudzom jazyku vám prinesie vnútorné uspokojenie a konečne pocit, že ste to dokázali.

Veď veriť sám sebe, starať sa o svoje vnútro nie je pýchou. Je to našou výsadou viesť vyrovnaný a harmonický život smerom k sebe i okoliu, doma, v školských laviciach i práci. Vniesť harmóniu tam, kde sa to zdá nemožné, viac nebude ilúziou, ale realitou všedných dní.

Záleží nám na každom z Vás. Preto práve Vás pozývame na online stretnutie o mentálnom zdraví. V súčasnej dobe je dôležité si pripomínať, že každý človek si zaslúži žiť plnohodnotný a šťastný život, a preto sme sa rozhodli porozprávať sa o duševnej pohode s naším hosťom. Rozprávať sa budeme o tom, čo nám môže stáť v ceste a čo nám v súvislosti s týmito prekážkami môže pomôcť. Jednou z ciest môže byť práve aj náš rozvojový kurz „English Well-being with Jana“, ktorý Vám v rámci tohto stretnutia predstavíme.

Toto podujatie je online, na platforme ZOOM. Pred začiatkom podujatia sa, prosím, zaregistrujte, pre priamy link na prihlásenie. Po registrácii dostanete potvrdenie spolu s informáciami o prihlásení.

Pokračujte v čítaní

Náš newsletter

Aktuálne informácie o produktoch, podujatiach ako aj tipy pre osobnostný, kariérny a organizačný rozvoj

Moderné riešenia pre moderné organizácie