December 17, 2022

Vianoce 2022 v Harmony Academy - Poznáme mená víťazov

Priatelia, je to tu 😊

Dnes už poznáme mená výhercov Vianočnej súťaže v Harmony Academy. Všetkým výhercom v oboch kategóriách ďakujeme za účasť a srdečne gratulujeme k hodnotným cenám.

V kategórii dospelí – sa na prvých troch miestach umiestnili:

1.  miesto – Nicole M.

2. miesto  - Gabriela V.

3. miesto – Roman K.

V kategórii deti a mládež sa na prvých troch miestach umiestnili:

1.  miesto – Hana Dz.

2. miesto – Dávid J.

3. miesto – Magdalénka Š.

Výhercov budeme kontaktovať mailom, aby sa k nim ich výhry dostali čo najskôr 😊.

****************************************************************************************************************************************************************

Milí naši priatelia a priaznivci,

prinášame vám samé dobré správy, pretože november sa prelomil do svojej druhej polovice a už to začína rozvoniavať prípravami na Vianoce, možnože aj naháňačkou za darčekmi. My Vám tento stres chceme zmierniť, ba čo viac, chceme od vás, aby ste si u nás mohli zasúťažiť o zaujímavé hodnotné ceny. Ale ponúkame vám toho oveľa viac, preto čítajte do konca. 😊

Vianočná súťaž

Ako prvý bonus vám predstavíme vianočnú súťaž, ktorá bude prebiehať v dvoch kategóriách pre deti a mládež (5-17 rokov) a dospelých (18-99 rokov).

Radi píšete?

Tak ste u nás správne. Vedeli ste, že naša spoločnosť Harmony Academy uzrela svetlo sveta v magickom roku 2000? Prichádzame k vám s témou: Ak by bola Harmony 22-ročnou ženou, aká by bola?

Nechceme vás ohraničiť pravidlami, pretože si môžete vybrať jazyk, v ktorom sa Vám píše najlepšie a rovnako aj žáner, ktorý je vám najbližší (úvaha, esej, opis, charakteristika, rozhovor s , životopis, rozprávka, ....) Ak sa necítite v pohode v písaní „slohov“, napíšte motto, citát, prirovnanie, ktoré sa vám hodí k našej „mladej žene“. Trápi vás kvantita textu? Píšte, koľko sa vám ráči, avšak max. do jednej A4-ky.

Neradi píšete a preferujete kreslenie?

Stále ste u nás správne. Nakreslite nám 22 ročnú Harmony, moment, čo sa vám s ňou spája, atmosféru, ktorá ju naozaj podčiarkne.

Všetky vaše práce nám, prosím, posielajte podpísané s vaším menom i priezviskom, nezabudnite uviesť váš vek, na mailovú adresu marketing@harmony.sk do 15. decembra 2022

My následne všetky práce budeme postupne zverejňovať na facebooku Harmony Academy, kde budete môcť hlasovať za najlepšie príspevky do 15. decembra. Vyhodnotenie bude veľmi jednoduché. Vyhrajú najlepšie práce s najväčším počtom lajkov a 16. decembra sa dozviete mená autorov najlepších príspevkov. 

Výhry kategórie - deti a mládež: 

  1. miesto – spoločenská hra "Time Flies (Activity english)"
  2. miesto –  spoločenská hra "Postreh! Angličtina - aktivity"
  3. miesto – čítanka v anglickom jazyku podľa vlastného výberu

Výhry kategórie – dospelí:

  1. miesto – poukážka v hodnote 200 Eur a publikácia 9 princípov moderného človeka od autorky Janky Chynoradskej
  2. miesto – poukážka v hodnote 100 Eur a publikácia 9 princípov moderného človeka
  3. miesto – publikácia  9 princípov moderného človeka

Vianočná akcia – zľavy vo výške 20 % na kurzy šité na mieru

Čo by to boli za Vianoce, keby sme k vám nemohli byť ešte o niečo viac štedrejší. A to je náš druhý vianočný bonus pre vás. 

Všetkých záujemcov o naše kurzy šité na mieru chceme ešte viac podporiť a potešiť, a tak vám na ne ponúkame vianočnú zľavu vo výške 20 %. Ak sa registrujete do 23. decembra 2022, môžete sa tešiť na ešte výhodnejšie kurzy, zohľadňujúce vaše potreby, priania i tempo. Získate čosi oveľa viac ako len vedomosti a zručnosti v cudzom jazyku. Spoznáte sa s ľuďmi, ktorí vás obohatia nielen po vedomostnej stránke, ale aj po tej ľudskej. Neváhajte využiť naše vianočné akcie. Budeme sa na vás v novom roku tešiť.

Pokračujte v čítaní

Náš newsletter

Aktuálne informácie o produktoch, podujatiach ako aj tipy pre osobnostný, kariérny a organizačný rozvoj

Moderné riešenia pre moderné organizácie