January 4, 2022

Osobnosť Learn & Lead 2021

„Learn & Lead prinieslo do môjho života veľa výziev“

Vôbec prvé ocenenia v histórii Learn & Lead boli veľkou a dlho očakávanou udalosťou pre rok 2021. Mali sme možnosť stretnúť a spoznať nových priateľov Learn & Lead. I samotná Harmony Academy s jej zástupcami získala nie jedno ocenenie. Radi by sme do Nového roka vkročili s vďakou a inšpiráciou pre rok 2022, preto mi dovoľte predstaviť Vám víťazku kategórie Osobnosť Learn & Lead Awards 2021 - Andreu Rebrovú.

Andrea Rebrová spolupracuje s Harmony Academy takmer od jej začiatku. Medzi študentami a kolegami je veľmi obľúbená, čo odzrkadľuje jej radosť z učenia a jej profesionálne kvality. Andrea k nám za tie roky priniesla veľa podnetov a svojim prístupom prispela k budovaniu našej značky v rokoch 2001 – 2014. Od tej doby pôsobí ako živnostníčka a má svoju vlastnú klientelu, čo vlastne podčiarkuje našu prácu a cestu rozvoja lektorov tak po ich odbornej ako aj manažérskej línii. Tí, ktorí sa rozhodnú opustiť brány Harmony a vykročiť vlastnou cestou odvádzajú vynikajúcu prácu pre svojich študentov prirodzene i naďalej, čím spolu prinášame vysokokvalitnú výučbu pre čo najširšiu skupinu žiakov a študentov. Andrea patrí k tým, ktorí sa neodpojili úplne, a svojou vynikajúcou prácou prispieva, síce už len okrajovo, k značke Harmony aj dnes.

Bolo nám potešením ju osloviť a vyspovedať, aby nám opísala tento jej významný moment v Learn & Lead komunite.

Povedzte nám prosím pár slov o sebe.

Som učiteľ telom a dušou. Vyštudovala som primárne vzdelávanie a anglický jazyk na Pedagogickej fakulte v Nitre a vo vzdelávaní pôsobím už viac ako 25 rokov. Učenie je mojou vášňou. Milujem byť súčasťou niekoho osobnej cesty, rada sa učím od svojich študentov, ktorí do môjho života vnášajú iný pohľad.

Čo pre Vás znamená Learn & Lead? Ako sa s ním spájate?

Súčasťou projektu som od jeho začiatku, zúčastnila som sa tvorby inovatívnych modulov pre učiteľov a trénerov zameraných najmä na teóriu viacnásobných inteligencií, zapájam sa do testovania nových programov vyvíjaných v rámci konceptu Learn and Lead. Tento koncept priniesol do môjho života veľa výziev. Veľa otázok, ktoré si vyžadovali myslieť nekonvenčne. Spoznala som pri ňom veľa nových ľudí a kultúr, za čo som vďačná.

Aké sú Vaše pocity z výhry?

Úprimne? Čistý šok! Keďže sa počas obdobia Covid väčšina aktivít presunula do online priestoru, nečakala som, že ľudia budú tak aktívni v hlasovaní a že si „pospomínajú na dobré časy“ v učebniach, ktoré boli pre nás vždy zábavou pri učení a spoločenskou udalosťou. Som preto všetkých mojim spriazneným dušiam vďačná za to, že i napriek všetkému svoje hlasy poslali.

Aký moment vo Vás utkvel z odovzdávania Learn & Lead Awards?

Bolo skvelé sa opäť stretnúť v spoločnosti ľudí z rôznych kútov sveta so spoločným záujmom o vzdelávanie. V tejto online dobe si čoraz viac uvedomujem, aké vzácne osobné stretnutia sú. Aj napriek tomu, že sme boli online, atmosféra bola super, všetci boli naladení na tú „správnu“ vlnu a plní očakávaní, čo sa vlastne ide udiať, keďže mal tento formát oceňovaní svetovú premiéru. Takže mi v pamäti zostávajú usmiate tváre, prekvapenia a veľa emócii.

Ešte raz Andrei blahoželáme k oceneniu v kategórii Osobnosť Learn & Lead 2021 a prajeme jej mnoho ďalších pracovných úspechov. Veríme, že historicky prvé ocenenia Learn & Lead 2021 budú inšpiráciou a hnacím motorom pre ďalšie ročníky a úspechy, ktoré môžeme spoločne dosiahnuť. Ďakujeme všetkým, ktorí patria do našej Learn & Lead komunity a vždy radi privítame nových priateľov, inovátorov.

Pokračujte v čítaní

Náš newsletter

Aktuálne informácie o produktoch, podujatiach ako aj tipy pre osobnostný, kariérny a organizačný rozvoj

Moderné riešenia pre moderné organizácie